Over ons

Q-Cam Security systems B.V. is in 2005 opgericht door de huidige eigenaren Ron van Mierlo en Jim Franken. “Onze doelstelling is om oplossingen voor onze klanten te creëren wanneer zij problemen ondervinden door, bijvoorbeeld; diefstal (Fraude), Vandalisme, Controlemogelijkheden of/en om de veiligheid van eigen personeel en eventuele bezoekers te garanderen. Wij denken altijd mee met de klant. De manier die wij gebruiken om derving door welke oorzaak dan ook terug te dringen is natuurlijk het leveren en installeren van Bewakingscamera’s, zegt Jim Franken.
q cam bedrijf dussen

Meedenken

Hoe je samen met de ondernemer de eventuele investering laag en beheersbaar kunt houden. De grootste fout die gemaakt wordt is, dat ondernemers te vaak denken dat een aanpassing van hunhuidige systeem weer enorm in de kosten gaat lopen, ook gaan ze ervan uit dat ze altijd maar bij hun eigen leverancier moeten blijven. Gelukkig is dit allemaal allang verleden tijd, ieder systeem kunnen wij weer “Upgraden “tot de kwaliteit welke de ondernemer voor ogen heeft, namelijk goed, helder, herkenbaar beeld.

Camera’s op een slagboom, prima, 4K kwaliteit in combinatie met je huidige, misschien ietwat verouderde, systeem, ook prima, de meest oplossingen liggen vaak al voorhanden. Productieprocessen monitoren, Winkeldiefstal beperken, Controle van de goederenstroom, Maneges, Agrarische- en Tuinbouwoplossingen, overal waar controle of observatie nodig is, geven wij praktische oplossingen.

Waarin onderscheiden wij ons

  • Service en dan nog eens; service, we zijn vrijwel altijd 24/7 bereikbaar via meerdere telefoonlijnen en natuurlijk E-mail en Whats-app.
  • Geen irritante doorschakelmuziekjes, maar direct beslissers aan de lijn.
  • Eerst beeld, dan praten we verder. (Hoe dan ook, wij zijn verplicht als installateur om uw noodzakelijke camerabeeld te waarborgen.) Bij een storing zorgen wij eerst voor beeld en laten u niet in de kou staan.
  • Betaling in Termijnen van 12 maanden mogelijk, ook voor kleine ondernemers en vooral startende bedrijven. (Geen Bank, geen BKR)
  • We geven langere garantie dan de fabrieksgarantie (3 t/m 5 jaar all-in). Bij ons geen verrassingen, all-in is echt all-in. Dus inclusief de voorrijkosten, reiskosten en arbeidskosten.
  • Niet onbelangrijk, door directe import kunnen we altijd, voor vergelijkbare apparatuur, een interessantere prijs bij de klanten neerleggen.
  • Ook kun je bij ons makkelijk inruilen. Heb je net een Q-cam systeem aangeschaft en is de bedrijfssituatie binnen een half jaar veranderd, dan ruilen we in tegen de nieuwprijs.
  • Bescherming bieden: aan klanten en medewerkers.
  • Tijdelijk systemen vanaf een week tot meerdere maanden.
  • Bewijs: mocht het dan onverhoopt nodig zijn, dan is alles “vloeiend “ vastgelegd op beeld.

Waar zitten onze klanten?

Nou, de meeste klanten kennen we al een heel lange tijd, zoals bijvoorbeeld C&A, een (groot) aantal franchisenemers bij o.a. De Plus en Jumbo Supermarkten, maar ook de Gemeente Rotterdam, zelfstandige Retail (MKB) ondernemers, ook in de Horeca en Recreatie, Bedrijven, Bedrijventerreinen, Particulieren etc.
Goede voorlichting en een gedegen en eerlijk advies, dat is wat ik de ondernemers als laatste mee wil geven. Kijk of de aangeboden systemen ook voldoen aan de nieuwe AVG wet-regelgeving. (Algemene verordening gegevensbescherming). De tijd dat je zomaar in openbare gelegenheden of op werkplekken een soort van “dashcam” op mocht hangen is allang voorbij.
Neem eerst eens contact met ons op, een all-in advies is altijd gratis en zet je gelijk op het goede spoor bij het maken van een doordachte beslissing.
Q-cam Security Systems
De Sluis 15-1
4271 CZ, Dussen

Telefoon: (0416) 391495
Email: info@q-cam.nl
© Q cam 2024  | 
Webdesign : Impress
crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram