CAMERA SUPERMARKT

Q-CAM Security Systems geeft voor alle ondernemers van grote én kleine supermarkten vrijblijvend advies op maat en op locatie.
06-4547 6235
WhatsApp

CAMERA SUPERMARKT | CAMERABEVEILIGING

Camerabeveiliging is onmisbaar in een supermarkt. Een camerasysteem voor een supermarkt heeft als grote voordeel dat het preventief werkt. Ze zijn namelijk goed zichtbaar en bezoekers kunnen deze dus vrij eenvoudig zien en herkennen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kan het beeldmateriaal als bewijsmateriaal dienen. Q-CAM Security Systems biedt de beste beveiligingscamera’s en een betaalbare bewakingscamera-installatieservice voor zowel grote als kleine supermarkten. Ons ervaren installatieteam voor beveiligingscamera’s bestaat uit professionele installateurs van beveiligingscamera’s die zowel software- als hardwaretechnici zijn.

BEWAKINGSSYSTEMEN – CAMERA SUPERMARKT

Een camera in de supermarkt is vanwege diverse gangpaden en indeling van kassa’s maatwerk en daarom denken wij graag met u mee. Ook op het gebied van privacy kunnen wij u adviseren. Aan de plaatsing van een beveiligingscamera in uw supermarkt zijn altijd een aantal privacy voorwaarden verbonden. Het toezicht moet noodzakelijk zijn en als laatste mogelijkheid dienen. Het is bijvoorbeeld verboden om camera’s te monteren op privacygevoelige locaties, zoals toiletten (ook indien deze toegankelijk zijn voor bezoekers). Daarnaast dient u bezoekers en personeel van uw supermarkt op de hoogte te brengen dat er camera’s in het pand aanwezig zijn. U kunt bezoekers hiervan op de hoogte brengen door stickers of bordjes te plaatsen. Ook mogen camerabeelden maximaal vier weken bewaard blijven. De enige uitzondering op deze regel zijn onopgeloste calamiteiten.

CAMERABEVEILIGING SUPERMARKT

Als supermarkt, ongeacht de oppervlakte, is het belangrijk een zeer goede camera in uw supermarkt aangesloten te hebben op een camerabewakingssysteem. Minstens net zo belangrijk is hoe camerabeelden worden weergegeven en opgeslagen. Voor weergave en opname van beelden bieden wij diverse mogelijkheden en oplossingen.

Vrijblijvend advies op locatie

Camera supermarkt | Q-CAM Security Systems geeft voor alle ondernemers van grote én kleine supermarkten vrijblijvend advies op maat en op locatie. Zo weet u zeker dat uw supermarkt goed wordt beveiligd en precies zoals u het wilt. Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s en stellen samen met u een complete camerabewakingsoplossing op. Alle oplossingen worden op maat gemaakt en ingericht zodat het systeem perfect aansluit bij uw situatie en behoeften. Wij werken met camera- en beveiligingssystemen van bekende merken. Daarnaast heeft u bij ons 24/7 service en 3 jaar garantie op alle systemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

interesse in goed advies?

Bel ons voor een goed gesprek
Bel ons direct
Of een gratis offerte. Binnen 48uur.
Offerte aanvragen
Q-cam Security Systems
De Sluis 15-1
4271 CZ, Dussen

Telefoon: (0416) 391495
Email: info@q-cam.nl
© Q cam 2024  | 
Webdesign : Impress
crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram