CAMERABEVEILIGING HORECA

Camerabewakingssystemen voor o.a. restaurants, cafes, strandpaviljoens. Q-CAM Security Systems heeft passende oplossingen.
06-4547 6235
WhatsApp

CAMERABEVEILIGING HORECA

Camerabeveiliging in de horeca is altijd maatwerk. Met al onze kennis onder één dak kunnen wij uw horecazaak voorzien van de meest geavanceerde beveiliging van het moment. Wij begrijpen dat ieder horecabedrijf een andere aanpak en oplossing nodig heeft. Q-CAM faciliteert dit. Camerasystemen zijn niet alleen onmisbaar in de beveiliging van uw pand, maar kunnen ook ingezet worden om bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan tafelbezetting en drukte op de vloer. Als u kiest voor horeca camerabeveiliging van Q-CAM Security Systems, bent u verzekerd van een modern en perfect aansluitend beveiligingssysteem.

BEWAKINGSSYSTEMEN

Er bestaan veel verschillende soorten bewakingscamera’s. De grote verschillen zijn de manieren van aansluiten en de opslag van het videomateriaal. Ook kan een beveiligingscamera draadloos of bedraad zijn. Q-CAM helpt u door middel van jarenlange ervaring in camerabeveiliging in de horeca bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Zo maken wij samen met u een complete camerabewakingsoplossing. Er zijn een aantal zaken waar wij rekening mee houden bij het advies. Bijvoorbeeld de lichtsituatie in de ruimte, in het geval van tegenlicht (bijvoorbeeld een lantaarnpaal of de zon) kan het beeld onbruikbaar worden als de camera’s verkeerd gemonteerd zijn. Iets anders waar we naar kijken is bijvoorbeeld het zichtveld van de camera. De beeldhoek kan, afhankelijk van het soort camera, variëren tussen de 30 en 180 graden. 

CAMERABEVEILIGING HORECA

Beveiliging is maatwerk en wij denken daarom graag met u mee. Ook op het gebied van privacy kunnen wij u adviseren. Aan de plaatsing van een beveiligingscamera in uw horecazaak zijn altijd een aantal voorwaarden verbonden rondom privacy. Horecaeigenaren mogen alleen camera’s ophangen als zij aan deze voorwaarden voldoen. De inbreuk op privacy moet zo klein mogelijk zijn. Het is daarom van belang om op de hoogte te zijn van de privacyregels voordat u de camera laat installeren. Q-CAM geeft hierbij advies en suggesties.

MEER INFORMATIE

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s en stellen samen met u een complete camerabewakingsoplossing op. Zowel zakelijk als privé verzorgen wij het advies, installatie en onderhoud van klein- tot grote camerabewakingssystemen. Met behulp van geschoold personeel, 24/7 telefonische ondersteuning en doordat we de volledige levering en installatie in eigen beheer hebben kunnen wij u voorzien van de beste prijs- kwaliteitverhouding in camerabewakingssystemen. Wilt u meer informatie over camerabeveiliging in de horeca? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

interesse in goed advies?

Bel ons voor een goed gesprek
Bel ons direct
Of een gratis offerte. Binnen 48uur.
Offerte aanvragen
Q-cam Security Systems
De Sluis 15-1
4271 CZ, Dussen

Telefoon: (0416) 391495
Email: info@q-cam.nl
© Q cam 2024  | 
Webdesign : Impress
crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram