Oplossingen

Wij zoeken altijd samen met onze klanten naar de beste manier om het meest complete en heldere beeld te krijgen waar dat mogelijk is. U vindt onze systemen o.a. bij winkels, warenhuizen, MKB winkels met een wat kleinere oppervlakte, zware industrie, horeca, agrarische bedrijven en vele andere gebouwen.

De haarscherpe beeldopslag wordt tot stand gebracht door het gebruik van hoog rendement camera’s. Een camerabeveiligingssysteem van Q-CAM garandeert u optimale visuele controle van uw eigendommen. Camerasystemen hebben niet alleen een registrerende, maar ook een preventieve functie. Een persoon die beseft dat hij of zij gefilmd wordt, zal zich minder snel misdragen. Camera’s bieden veel mogelijkheden bij toegangscontrole en terreinbewaking. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunnen wij een compleet beveiligingsconcept voor u ontwerpen, installeren en onderhouden. Bekijk hieronder onze diverse soorten cameramogelijkheden en recorder(s).

Flexdome camera

Dit zijn camera’s welke zijn voorzien van een slagvaste kap zodat deze niet door derden zijn te verdraaien. De camera kan, mits goed gemonteerd, zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. De hoge resolutie en ondersteunende IR leds maken deze camera’s uitermate geschikt om nachtbeelden vast te leggen. Het beeld is zeer gedetailleerd, zelfs als de beelden zijn gemaakt in moeilijke lichtomstandigheden.

Bullet Camera

Een bullet camera is een langwerpige beveiligingscamera. Deze is voorzien van een montagevoet en een afdakje die over de lens hangt. Hierdoor wordt de lens beschermd tegen regen en overbelichting door de zon. Doordat bullet camera’s zijn uitgerust met een meervoudig verstelbare voet kunnen wij ze in vele posities en hoeken monteren. Door de diversiteit aan bullet camera’s is er voor iedere situatie en elk gebouw een model dat toepasbaar is.

Speeddome

Een Speeddome is een draaibare camera welke zelfstandig kan worden bediend. De camera kan 360 graden ronddraaien en 20 tot 30 keer inzoomen, afhankelijk van de uitvoering. De camera is zeer stevig en robuust en daarom bestand tegen vandalisme. Het is moeilijk om de camera te saboteren. Bovendien is de lens onzichtbaar dankzij de donkere glazen bol. Hierdoor kunnen slecht willende niet zeker weten of ze gefilmd worden. Ook zien zij niet in welke richting de lens gedraaid is. Deze camera’s worden veelvuldig gebruikt om objecten te bewaken welke ver van de opnamelocatie af staan. Deze camera’s worden meestal geleverd met een bedienpaneel (keypad).

Draadloze camerabeelden

Als er echt geen mogelijkheden meer zijn om de camera te bekabelen met coax, dan kan dit ook draadloos gebeuren. De voorwaarde hiervan is wel dat het systeem wordt uitgevoerd of uitgebreid met een IP camera. Voor IP camera’s zijn er diverse soorten lenzen beschikbaar. Tevens zijn er IP-camera’s die voor het menselijk oog onzichtbaar infrarood- en ultravioletlicht omzetten in beeld. Hierdoor schakelt de camera automatisch over als het binnen of buiten donker wordt en blijven de (zwart-wit) beelden van hoge kwaliteit.

Tribrid full HD

Een tribrid Full HD opnamerecorder geeft u de mogelijkheid om drie systemen tegelijkertijd op te nemen. Zowel Analoog, HDCVI en IP camera’s kunnen hierop worden aangesloten. Zo maken wij met behulp van deze techniek een op maat gemaakt plan waarbij naar behoefte het bestaande systeem (tijdelijk) kan worden aangesloten. Het resultaat hiervan is een behoorlijke besparing op een systeem met professioneel beeld op de belangrijkste camera’s.