Oplossingen

Eenvoudig vertrouwde en vooral gebruiksvriendelijke oplossingen worden gekenmerkt door het samenstellen van klantgerichte adviezen. Waar anderen misschien eerst denken aan vervanging van apparatuur als het gaat om het verkrijgen van herkenbare beelden, denkt Q-CAM eerst aan de mogelijkheden om met gebruik van de reeds aanwezige apparatuur het zo waardevolle camerasysteem te upgraden.

B.a.s.

Bedrijven en/of ondernemers die kiezen voor optimaal gemak en altijd de nieuwste apparatuur en automatische upgrades, kiezen voor camerabewaking als service (B.A.S.). Hierbij wordt een camerasysteem geïnstalleerd welke altijd in optimale conditie wordt gehouden door Q-cam. De klant betaald maandelijks een bedrag voor het gebruik van het systeem. Hij of zij krijgt daarvoor de meest nieuwe technologie op het gebied van bewaking. Het systeem wordt geen eigendom van de contractant (niet te verwarren met Lease, want lease is een product dat gedurende de looptijd hetzelfde blijft en B.A.S. verandert continu mee met de nieuwste ontwikkelingen).

voordelen van Q-CAM als partner

  • Beste prijs- kwaliteitverhouding
  • 24/7 Service
  • Eigen technische dienst
  • Vrijblijvende demonstratie
  • We geven langere garantie dan de fabrieksgarantie (3 t/m 5 jaar all-in). 
  • Geen verrassingen, all-in is echt all-in. Dus inclusief de voorrijkosten, reiskosten en arbeidskosten

Flexibel in betalingsoplossingen

Of het nu grote ondernemingen zijn of kleinere startende bedrijven, wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Hier komen geen andere partijen, zoals bank of kredietverstrekkers aan te pas. Wij regelen dit 1 op 1 met de klant. Omdat wij geen bank van lening zijn beperken wij de termijnen tot in totaal 12 maanden. Daarna en na de laatste betaling is het systeem automatisch eigendom van de klant.
Q-cam Security Systems
De Sluis 15-1
4271 CZ, Dussen

Telefoon: (0416) 391495
Email: info@q-cam.nl
┬ę Q cam 2024  | 
Webdesign : Impress
crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram