CAMERA STAL – AGRARISCHE SECTOR

Camerabewakingssystemen voor o.a. Tuinbouw, paardenstallen en koeienstallen. Q-CAM Security Systems is zeer ervaren in de agrarische sector.
06-4547 6235
WhatsApp

AGRARISCHE SECTOR | CAMERABEVEILIGING

Q-CAM Security Systems helpt boeren en staleigenaren naar tevredenheid met camerasystemen. Binnen deze sector zijn er veelal directe wensen met betrekking tot camerabewakingssystemen. Staleigenaren, tuinbouw, vee-schuren etc. hebben veel baat bij camerabewaking die zowel in als rondom het gebouw of erf wordt geplaatst. Q-CAM Security Systems is zeer ervaren in de agrarische sector. Zowel zakelijk als privé verzorgen wij het advies, de installatie van camera’s in de stal en het onderhoud van kleine tot grote camerabewakingssystemen voor o.a. paardenstallen en koeienstallen.

CAMERA STAL | PAARDEN- EN KOEIENSTALLEN

In de agrarische sector is iedere situatie verschillend. Q-CAM Security Systems heeft een breed scala aan technische mogelijkheden om het juiste camerabewakingssysteem aan te kunnen bieden. Wij willen boeren een complete oplossing bieden om hun vee, stallen, gebouwen en melkrobots dag en nacht in de gaten te kunnen houden. Omdat staleigenaren, tuinbouw, vee-schuren etc. veel baat hebben bij camerabewaking die zowel in als rondom het gebouw of erf geplaatst wordt, is de uitdaging hierin dat gebouwen veelal apart staan en men niet het hele erf open wil gooien voor graafwerk voor een bekabeld systeem.

meedenken

Om deze reden gebruiken wij in deze branche veelal draadloze camera’s. Dit bespaard in kosten en voorziet eigenaren van hetzelfde heldere beeld wanneer zij kiezen voor een camera in de stal. Van alle camera- en bewakingssystemen en overige oplossingen die we kunnen bieden is onze specialisatie gericht op de agrarische sector.

Vrijblijvend advies op locatie

Camera stal | Q-CAM Security Systems geeft voor alle ondernemers in de agrarische sector (boeren en stal eigenaren) vrijblijvend advies op maat en op locatie. Zo weet u zeker dat uw agrarische onderneming goed wordt beveiligd en precies zoals u het wilt. Alle oplossingen worden op maat gemaakt en ingericht zodat het systeem perfect aansluit bij uw situatie en behoeften. Wij werken met camera- en beveiligingssystemen van bekende merken. Daarnaast heeft u bij ons 24/7 service en 3 jaar garantie op alle systemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

interesse in goed advies?

Bel ons voor een goed gesprek
Bel ons direct
Of een gratis offerte. Binnen 48uur.
Offerte aanvragen
Q-cam Security Systems
De Sluis 15-1
4271 CZ, Dussen

Telefoon: (0416) 391495
Email: info@q-cam.nl
© Q cam 2024  | 
Webdesign : Impress
crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram