Waarom Q-Cam

Q-cam is altijd 10% goedkoper bij vergelijkbare installaties.

Door onze jarenlange ervaring en goede afspraken met onze leveranciers importeren wij onze producten rechtstreeks. Daarbij hebben we een aantal inkoopschakels uitgesloten en berekenen de hierdoor ontstane voordelen direct door aan onze klanten. Beter product, lagere prijs.

Termijnbetalingen

Of het nu grote ondernemingen zijn of kleinere startende bedrijven, wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Hier komen geen andere partijen, zoals bank of kredietverstrekkers aan te pas. Wij regelen dit 1 op 1 met de klant. Omdat wij geen bank van lening zijn beperken wij de termijnen tot in totaal 12 maanden. Daarna en na de laatste betaling is het systeem automatisch eigendom van de klant.

B.A.S.

(Bewakingscamera’s als service)

Bedrijven en/of ondernemers die kiezen voor optimaal gemak en altijd de nieuwste apparatuur en automatische upgrades, kiezen voor Camerabewaking als service. Hierbij wordt een camerasysteem geïnstalleerd welke altijd in optimale conditie wordt gehouden door Q-cam. De klant betaald maandelijks een bedrag voor het gebruik van het systeem. Hij of zij krijgt daarvoor de meest nieuwe technologie op het gebied van bewaking. Het systeem wordt geen eigendom van de contractant (niet te verwarren met Lease, want lease is een product dat gedurende de looptijd hetzelfde blijft en B.A.S. verandert continu mee met de nieuwste ontwikkelingen).

Bescherming van onze klanten

Bij het aangaan van een termijnovereenkomst of een B.A.S. beschermen wij onze klanten tegen het niet kunnen voldoen van termijnen. Het kan zo maar zijn dat omstandigheden veranderen en dat een enthousiaste ondernemer niet meer aan zijn of haar betalingsverplichtingen kan voldoen. In dat geval behouden wij ons het recht voor om het systeem binnen twee maanden na ontbinding van de overeenkomst te verwijderen. De reeds betaalde termijnen zullen worden aangemerkt als huur. Hiermee voorkomen wij lastige incassoprocedures.

Eerst beeld dan overleg

Indien er een situatie ontstaat waar de ondernemer of particulier geen vat op heeft, dan zorgen wij eerst voor het oplossen van het of een probleem. Dat wil zeggen dat wij als Q-cam eerst zorgen dat het camerasysteem weer functioneert. Later bekijken we dan samen met de klant wat de reden was en hoe we verder moeten. Voorbeeld: Blikseminslag, het systeem is beschadigd door blikseminslag, maar de verzekering wil eerst langskomen en een schaderapport zien, maar tot die tijd is er geen beeld. Wij treden dan gelijk in contact met de schade-expert en nemen de zorg voor vervanging uit handen van de klant. Wij zorgen wel zo snel mogelijk dat er weer beeld is.

Europese certificering

Wij werken uitsluitend met Europese goedgekeurde apparatuur. Hiermee voorkomt men dat beelden niet aangemerkt worden als bewijsmateriaal bij bv. Diefstal, schade of fraude. Onze systemen zijn volledig uitgevoerd volgens de laatste AVG normen en mogen zonder beperkingen worden geïnstalleerd bij bedrijven en particulieren. Ook gedeeltes van de omgeving, zoals straat of plantsoen etc. mogen binnen onze systemen worden vastgelegd. Q-cam is op de hoogte van de toegestane normen en zal een systeem altijd inregelen zonder dat deze normen worden overschreden.