Over Q-cam

Q-CAM security systems staat voor een bedrijf met een achtergrond op het gebied van camerabeveiliging. In dit vakgebied hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het geven en uitwerken van adviezen wat betreft camera-observatie en registratie voor onder andere ondernemers in het midden en kleinbedrijf. Q-CAM heeft een serviceafdeling die dag en nacht, zeven dagen per week bereikbaar is. Daarnaast installeert Q-CAM in eigen beheer zodat er snel ingespeeld kan worden op veranderingen binnen uw bedrijf.

Overige voordelen van Q-CAM als partner:

– Eigen technische dienst
– Grootste assortiment
– Beste prijs- kwaliteitverhouding
– Vrijblijvende demonstratie
– 24/7 Service

Eenvoudig vertrouwde en vooral “gebruiksvriendelijke” oplossingen worden gekenmerkt door het samenstellen van klantgerichte adviezen. Waar anderen misschien eerst denken aan vervanging van apparatuur als het gaat om het verkrijgen van herkenbare beelden, denkt Q-CAM eerst aan de mogelijkheden om met gebruik van de reeds aanwezige apparatuur het zo waardevolle camerasysteem te upgraden. Op plaatsen waar nog geen camerasysteem aanwezig is zoeken we eerst naar de meest noodzakelijke voorzieningen die getroffen moeten worden om derving op elk gebied terug te dringen.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseur komt bij u langs, maakt met u een plan en kan ter plekke de prijs bepalen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.